Juicio al 'procés' - Referéndum en Cataluña — El conflicto catalán - Parte II



giphy.gif
 
Els Mossos d’Esquadra han detingut una tercera persona per l’agressió a un jove per part d’un grup d’ultres a Barcelona. Els altres dos detinguts es van fer divendres passat i estan en presó provisional. Els fets van tenir lloc dijous a la cruïlla entre els carrers Balmes i Rosselló. Els agressors venien d’una concentració d’ultradreta a la Plaça Artós. La investigació segueix oberta. La detenció s’ha produït a la zona metropolitana nord.

Jutgen l’activista antifeixista que afronta 15 mesos de presó acusat de llançar una cadira als Mossos el 6-D a Girona

D’altra banda, el penal 4 ha jutjat aquest dimecres un activista antifeixista que s’enfronta a 15 mesos de presó acusat de llançar una cadira als Mossos d’Esquadra durant la mobilització del 6 de desembre passat contra un acte de Borbònia i Vox a Girona. La fiscalia també sol·licitava l’expulsió del país i que no pogués tornar durant 5 anys però finalment ha retirat la petició perquè l’activista té nacionalitat espanyola. També s’enfronta a pagar 175 euros pels danys suposadament causats a una càmera dels Mossos. L’encausat, Musta Lachkar, admet que va participar a la manifestació però nega haver llançat cap objecte a la línia policial. A les portes dels Jutjats de Girona s’hi han concentrat un centenar de persones en suport a l’activista.


Los Mossos han detenido a una tercera persona por la agresión a un joven por parte de un grupo de ultras en Barcelona. Las otras dos detenciones se hicieron el pasado viernes y están en prisión provisional. Los hechos tuvieron lugar el jueves en el cruce entre las calles Balmes y Rosselló. Los agresores venían de una concentración de ultraderecha en la Plaza Artós. La investigación sigue abierta. La detención se produjo en la zona metropolitana norte.


Juzgan la activista antifascista que afronta 15 meses de prisión acusado de lanzar una silla a los Mossos el 6-D en Girona


Por otra parte, el pena 4 ha juzgado este miércoles a un activista antifascista que se enfrenta a 15 meses de prisión acusado de lanzar una silla a los Mossos durante la movilización del 6 de diciembre contra un acto de Borbonia y Vox en Girona. La fiscalía también solicitaba la expulsión del país y que no pudiera volver durante 5 años pero finalmente ha retirado la petición porque el activista tiene nacionalidad española. También se enfrenta a pagar 175 euros por los daños supuestamente causados a una cámara de los Mossos. El encausado, Musta Lachkar, admite que participó en la manifestación pero niega haber lanzado ningún objeto en la línea policial. A las puertas de los Juzgados de Girona se han concentrado un centenar de personas en apoyo al activista.

 
Back