Con H de Humor

Joaquín Reyes - "Soy Ana Pastor, periodista, presentadora y tal vez el mejor pelazo de la tele"

En el mismo día, y en el mismo lugar, por primera vez en la historia se han cruzado dos Anas Pastores. Pero aunque cueste créelo, una de ellas no es real, es un hombre disfrazado. Sin embargo, 'El Intermedio' cuenta con la auténtica, la inimitable, a la genuina Ana Pastor. Ella se presenta como "periodista, presentadora y tal vez el mejor pelazo de la televisión". Para asegurarse al 100% se hace un fact check que definitivamente le da la razón. También desvela el secreto de sus miradas.


 
El coronavirus de la Reina Sofía - Polònia

Descobrim com combat el coronavirus la reina Sofia (Mireia Portas). Ella diu que n¿és una experta perquè fa 50 anys que el pateix



 
Cayetana Álvarez de Toledo confinada a la seva mansió - Polònia

Voleu saber com no perdre el cap durant el confinament? Escolteu la marquesa de casoplón: Cayetana Álvarez de Toledo.



 
Pablo Iglesias Aeròbic - Polònia

A banda de la cuina, també cal tenir temps per a l'esport. Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) ens motivarà amb les seves rutines per "assaltar el cel" a "Podemos Gym", el tutorial que desbancarà la mateixa Patry Jordan.



 
Polònia - Polònia - Joan Carles resistirà


Després que la infanta Elena ens delectés amb les seves habilitats musicals cantant el ¿Resistiré¿, el rei Joan Carles voldrà demostrar-nos que ell també té talent ensenyant-nos la seva pròpia versió.


 

Temas Similares

2
Respuestas
17
Visitas
779
Back